De Winkel

Over Vintage aan de rotte

Sinds oktober 2020 is Vintage aan de Rotte gevestigd in het gezellige Zwaanshalskwartier in Rotterdam. In onze winkel kun je terecht voor een uitgebreid en divers bestand van retro vazen, lampen en servies van verschillende toonaangevende ontwerpers. 


Daarnaast hebben wij een constante aanvoer van het leukste tweedehands interieur uit de jaren 60 & 70: glimmende formica setjes, prachtige audiomeubels, vintage kastjes en bijzettafels, maar ook retro bloempotjes, rotan stoelen, vintage kinderwagens en fauteuils van deens ontwerp zou je zo maar bij ons kunnen vinden.

En wie zijn Wij?

Hoi, ik ben Marga!

 

Vanaf ongeveer mijn 20ste levensjaar ben ik begonnen met het verzamelen van (vooral) vazen en servies uit de jaren 60.

 

Naast het pastel van Maastrichts aardewerk, Petrus Regout en Sphinx kwam daar steeds meer servies bij van voornamelijk hollands aardewerk zoals Fris Edam, Royal Goedewaagen, Huizen, Flora, Mosa, Ravelli en Zaalberg.

 

Van het een kwam het ander… en nu verzamel ik alles uit de jaren 50-60-70: servies, vazen, lampen, huishoudelijke artikelen, klein meubilair en andere leuke spullen. Mijn liefde voor vintage items deel ik met mijn man Paul, en sinds oktober 2020 is Vintage aan de Rotte een feit. Kom jij snel een keertje langs?